Voorstellen - Tieneke

 

Ik ben Tieneke en geef sinds 2012 Pilatesles. Dat vond ik zo leuk dat ik 2 jaar later voor mijzelf ben begonnen en sinds 2017 een eigen locatie heb. 

Na mijn HAVO opleiding ben ik Oefentherapie Cesar gaan studeren. Vervolgens ben ik verder gegaan met Culturele Maatschappelijke Vorming. Sporten en bewegen is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest en ik vind het leuk om ook anderen te enthousiasmeren en te bekwamen. Tijdens mijn studietijd heb ik veel schaatsles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen.                                                                                                                                                                              

Mijn Pilatesopleidingen heb ik gevolgd bij Stott Pilates®* en Power Pilates onder begeleiding van master teachers Jolanda Hoefnagel en Bob Liekens. Sinds 2014 ben ik Stott Pilates® Certified instructor voor de mat en
Stott Pilates® trained voor de reformer.
Continu verdiep en verbreed ik mijn kennis van Pilates door opleidingen en workshops van Stott Pilates® te volgen.

Het leuke van Pilates vind ik dat het op een praktische manier bijdraagt aan de mentale en fysieke samenwerking van je lichaam. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten. Om als docent anderen daarin te begeleiden
geeft mij veel energie en voldoening.

Naast het lesgeven vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, gezellig te tafelen, met het gezin erop uit te gaan en natuurlijk om zelf ook te trainen.

 

 

*Stott Pilates® is een, wereldwijd erkende, eigentijdse (volgens de huidige wetenschappen onderbouwde) anatomische benadering van de authentieke methode.